2012.09.22 VELO-EXPEDITIE BANATEANA : RESITA - LACUL SECU - LACUL BREAZOVA - VALIUG - RESITA

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Va invitam cu mic cu mare la o plimbare cu bicicletele la inceput de Toamna la cele 3 lacuri din Caras, Secu-Breazova-Valiug.Tura se adreseaza oricarui posesor de bicicleta in stare buna de functionare care este apt de a pedala, si de a parcurge cei aproximativ 63 kilometri de plimbare.Plecarea se face din Timisoara cu masninile ora 9 in fata Clubului Sportiv GRATZU sau Trenul, intâlnirea va fi în Gara de Nord Timişoara la ora 7.15, sâmbătă 22.09. 2012.

Deplasarea se va face cu trenul R 14449, care pleacă din Timişoara la ora 7:49 şi ajunge în gara Reşiţa Nord la ora 10:27  , intalnirea urmand sa aiba loc in Resita, piata centrala la ora 11.00 AM in data de 22 Septembrie 2012.

Primii 18 km sunt pe asfalt de la Resita pana in capatul lacului Secu urmeaza alti 18 km de drum de padure pana la lacul Breazova care este in capatul localitatii Valiug, dupa care de acolo suntem din nou doar pe asfalt pana la Resita. 
Tot la Valiug am putea sa programam si masa la Casa Baraj, chiar pe malul lacului Valiug. 

 

Route 1849326 - powered by www.bikemap.net


 

Mai multe detalii va putem da live la FESTIVALUL PLAI in week-end, unde ne gasiti de dimineata pana seara :) sau la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau telefon 0767745656.

Va rugam daca veniti sa aveti cu voi trusa de scule necesara depanarii bicicletei in caz de defectiune, mancare si apa suficienta, echipament adegvat temperaturii din acea zi (vezi meteo)Deplasarea dupa cum spuneam se va face cu masina / tren, va rugam cei care participati si aveti masini si locuri libere sa indicati nr de locuri libere. Vrem sa ne orientam daca e mai ok sa mergem cu masninile pana la Resita sau sa vb la Regio / CFR sa mergem cu trenul. 

Thanks 2 all, see you there la cea de a 2-a VELO-EXPEDITIE BANATEANAParticipantii vor primi cate un cadou din partea Skoda TimisoaraUltima zi de confirmare a prezentei este Joi 20.09.2012 pe pagina de prezentare si informare a evenimentului https://www.facebook.com/events/469881959709626/

 

Parent Category: Stiri
Hits: 1802

Sponsorii, partenerii si colaboratorii Clubului

                                                                                                                       

TOP