Facebook zone

Zona Membrilor

Ultimele stiri si articole

2015.02.01 Noutati in anul 2015

2015.02.01 Noutati in anul 2015

 

Buna ziua, anul acesta avem cateva activitati in planul de actiuni pentru 2015, dar si cateva anunturi importante de facut. 

 Din data de 1 Februarie Andrei Leanca, atlet de talie Internationala a aderat la organizatia noastra, acesta doreste sa contribuie prin priceperea sa si experienta acumulata in anii de participare la atatea Cupe Mondiale de cross montan si maratoane / semimaratoane. Andrei este multi medaliat la competitiile la care a luat parte si doreste ca din acest an sa participe si sub numele clubului nostru la cat mai multe competitii sportive fie ele de alergare ori de ciclism.

Pagina sa personala este accesibila la adresa www.andreileanca.ro .

Deasemenea il puteti gasi pe Facebook la adresa www.facebook.com/andreileancaathlete

 

 

 In luna Mai 2015 vom organiza la Cluj cea de-a 40-a editie a Cupei Cetatilor la Sport   , aceasta cometitie de tip treasure hunt va beneficia de un articol separat cat de curand in meniul din staga paginii <<< in cadrul categoriei Cupa Cetatilor.

 

 Ramanem si anul acesta competitori in cadrul concursurilor de ciclism XC, MARATON si DH, competitiile la care vom participa fiind postate in Calendar Competitional .

 

 La TRANSILVANIA RALLY vom fi si de aceasta data componenti in echipa media a evenimentului, unul dintre cele mai puternice si renumite raliuri din Romania, fiind si de aceasta data la nu mai mult de 1 cm de masiniile ce vor goni cu putere pe coastele dealurilor Ardealului 

 

 

Mai multe informatii vor veni pe parcurs de indata ce avem decizia finala de implicare / organizare in acestea.

Conducerea Clubului Sportiv GRATZU

e-max.it, posizionamento sui motori

Vizitatori din Octombrie 2012

Users
1
Articles
228
Articles View Hits
600687

Contact

 Telefon  0722 550 897

 Email  CSGRATZU@GMAIL.COM

Sponsorii si colaboratorii Clubului

                                                                                                                        eXTReMe Tracker