2021.11.09 Prima hartă de cicloturism a Timișului. 15 trasee care unesc lacuri, păduri, sate și orașe

Tipărire
Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Prima hartă de cicloturism a Timișului.  15 trasee care unesc lacuri, păduri, sate și orașe

Turismul verde prinde tot mai mult contur.
În Timiș s-a realizat prima hartă de cicloturism, „un material de start ce poate oferi iubitorilor de natură și mișcare destinații exacte”.
Puteți parcurge 15 trasee, de la pista de biciclete care leagă Timișoara de Serbia, EuroVelo 13, Eco Timiș, la trasee care unesc lacuri și păduri, sate și orașe, cetăți și mănăstiri.
 
Dupa o munca destul de greoaie, nu neaparat din prisma diversitatii si a suprefetei foarte mari ce o acopere acele 9 din 15 trasee propuse doar de clubul nostru, ci si din pricina faptului ca a trebuit sa ne specializam foarte repede in terminologii, structuri de date si informatii ce trebuiau comunicate proiectantului si coordonatorului de  proiect.
Am reusit in acest an, timid comeptitional totusi sa realizam si sa contribuim la a acoperi peste 90% din suprafata judetului cu cele 9 trasee cartografiate, pozate, filmate si documentate de catre echipa noastra. 
 
Mai jos regasiti un articole informative din presa despre acest succes. 
 
https://discovertimis.com/ro/places/top-3-zone-unde-sa-faci-cicloturism-in-timis
 
https://www.tion.ro/stirile-judetului-timis/prima-harta-de-cicloturism-a-timisului-15-trasee-care-unesc-lacuri-paduri-sate-si-orase-1515032/?fbclid=IwAR0nzmvfXgs4eLQe2ozG5ln0iXQXbm3tZoBa7X7YesNFmaIxmx1V0rDrMNg 
 

https://discovertimis.com/ro/places/trasee-cicloturism-club-sportiv-gratzu

 

 

  

Accesări: 968