2014 Airsoft Timisoara jocul tau plin de adrenalina si emotii

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Airsoft Timisoara, jocul tau plin de adrenalina si emotii

Daca vezi acest anunt e clar ca esti de al nostru ! 

Jucam saptamanal la C.S.GRATZU AIRSOFT PLAYGROUND, adica cel mai central loc din Romania unde se poate juca Airsoft, la nici 200 de metri in linie dreapta de centrul Timisoarei, in foata baza R.A.R. de pe strada Circumvalatiunii, suntem noi ! echipati, pregatiti de joc, cu cele mai bune si asigurate arme de airsoft din oras, cu un regulement de joc ce pana acum nu a produs nici o discutie, cu un spirit de competitie placut, antrenant unde te asteptam sa te alaturi si tu unui joc de gentelmani, in care bunul simt si responsabilitatea primeaza inaintea egoului masculin sau feminin.

 

Hai sa petrecem impreuna cateva ore de week-end in care testosteronul, adrenalina tactica militara de atac sau aparare sunt la ele acasa. Ai parte de cei mai bine instruiti jucatori de Airsoft din Timisoara, care te vor ghida, indruma si vor forma cu tine impreuna echipa ce va fi incununata de succes la finalul meciului ! 

 

Te invitam alaturi de singurul club de airsoft sportiv din Timisoara la un meci plin de distractie ! 

Aceasta este cartea nostra de vizita : 89 de meciuri in 2 ani si jumatate 0 victime reale ! , 100% jucatori satisfacuti de meci !

 

Categoria părinte: Stiri
Accesări: 3986

Sponsorii, partenerii si colaboratorii Clubului

                                                                                                                   

 

 

TOP