2013.06.08 CUPA MAX AUSCHNIT CICLISM SOSEA

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Astazi incepem un week-end plin de activitati !

Noua Skoda Rapid 1,6 diesel de la 
Skoda Timisoara se afla in test drive la Clubul Sportiv GRATZU. 
Va spunem ca pana acum se comporta superb si este o masina eleganta la numai 11.797 euro, TV
A inclus !

skodarapid

 

Va vom prezenta un review complet Duminica dupa ce ne intoarcem de la Cupa Max Auschnit (08.06.2013 Lugoj) si de la Tura Banateana numarul 2.

Poze si detalii aici, pe www.gratzu.ro si pe Blogul nostruwww.csgratzu.wordpress.com

Update dupa Cupa Max Auschnit, Lugoj.

Din partea C. S. GRATZU au participat la aceasta

intrecere 3 sportivi amatori, fiecare dintre ei aflat la prima intrecere de acest gen, Ivanov Alexandru, Grancsa Daniel si Postolache Ciprian.

Fiecare dintre acestia s-au descurcat relativ bine pe traseul de peste 80 de kilometri.

O mare parere de rau avem ca nu am reusit sa urcam mai sus in clasament datorita unei accidentari provocate sportivului nostru Postolache Ciprian ce se afla in plutonul numarul 3, la o distanta de maxim 1 km fata de primii concurenti, cap de cursa. Intamplarea s-a desfasurat in varful urcarii de la lacul Surduc, cad un concurent invidios a folosit o schema simpla dar nebarbateasca si lipsita de fairplay si sportivitate, schimband intentionat directia brisc, lovind cu lateralul bicicletei ghidonul lui Ciprian, aruncandul inveitabil in santul de peste 1 metru adancime . Si lovitura si cazatura fiind suprinse in filmare de pe masina de asistenta tehnica a echipei C. S. GRATZU si in poze de catre fotograful echipei .

 

 

Ciprian POSTOLACHE, cu toate cele intamplate, cu pierderea de timp imensa, care efectiv anulau orice sansa de clasare pe un loc muncit intens pana la acest punct, a ales in lcul abandonului sa continue cursa chiar cu cadrul si furca fisurate, roata indoita si cu spite lipsa si fara frana pe fata, cu o livitura puternica la spate pricinuita de acrosajul lasului si caderea in gol in santul de langa sosea, cu o coasta fisurata, toate chiar chiar din punctul de unde incepea cea mai grea urcare , respectiv cea mai lunga si dificila coborare. La final a ocupat locul 44 la categoria 18-29 Ani

 

Nu dorim a apela la regulamentul organizatorilor, deoarece acesta nu a putut fi respectat de catre toti sportivii si avem severe indoieli asupra solutionarii acestui caz regretabil.

 

REGULAMENTUL ORGANIZATORILOR : http://www.concordialugoj.ro/readarticle.php?article_id=112

 

"Este strict interzisa utilizarea bicicletelor de triatlon sau echiparea cu orice atasament in plus la ghidon precum ghidonul de contratimp sau alte tipuri coarne. 

Sunt interzise rotile cu frane pe disc sau hidraulice. 

Se interzice participarea in cursa a bicicletelor cu portbagaje aplicate sau suport de bidon sub sa."

! double fail, priviti si ghidonul de contratimp si suportii de bidon de sub sa, iar acesta nu este singurul exemlu !

 

 

 

Skoda Timisoara, primul si cel mai cu traditie importator de autovehicule Skoda din Vestul Romaniei, sponsorul si sustinatorul Clubului Sportiv GRATZU, ne-a pus la dispozitie in acest Week-end noul model deSkoda Rapid 1.6 TDI CR DPF / 77Kw, motor diesel supraalimentat turbocompresor cu geometrie variabila. Masina ce este foarte incapatoare, confortabila si ideala pentru familie sau calatorii de genul nosttru, cu bicicletele la o competitie. Portbagajul foarte incapator, in care au incaput fara nici un deranj 2 biciclete de sosea, cu rotile demontate, bagajele aferente sportivilor, echipamentului foto si sculele de service si depanare. 

Am reusit sa realizam poze din mers, cu haionul deschis, sa alimentam cu succes sportivii nostrii si alti sportivi (din fairplay) chiar daca concurau inpotriva noastra .

Mai multe poze va invitam sa vedeti dand click pe POZA DE MAI JOS !

 
Categoria părinte: Stiri
Accesări: 4408

Sponsorii, partenerii si colaboratorii Clubului

                                                                                                                   

 

 

TOP